Children’s Law Symposium

The Orange County Bar Association & Whittier Law School Present

The Children’s Law Symposium: Nuts & Bolts of Representing the Interests of Children

Friday, Nov. 1, 2013
Whittier Law School, Costa Mesa

Welcome Remarks (8:45 – 8:55 a.m.)
Penelope Bryan, Dean, Whittier Law School

Family Law (9:00 – 10:00 a.m.), 1 Hour CLE
Hon. Lon F. Hurwitz, Orange County Superior Court
Courtney Sheppard, Esq., Law Offices of Burch & Coulston, LLP

Probate Law (10:15 – 11:15 a.m.), 1 Hour CLE
Hon. Mary Fingle Schulte, Orange County Superior Court
Jeanne A. Thomas, Director, Whittier Law School Children’s Rights Clinic

Dependency Law (11:15 a.m. – 12:15 p.m.), 1 Hour CLE
Referee Sherri Sobel (Ret.)

Lunch & Networking (12:15 – 1:30 p.m.)

Special Education (1:30 – 2:30 p.m.), 1 Hour CLE
Leejanice Toback, Esq., Law Office of Leejanice Toback
Craig Liu, Esq., The Law Offices of Liu & Naime

Personal Injury (2:30 – 3:30 p.m.), 1 Hour CLE
Darren Aitken, Esq., Aitken, Aitken & Cohn

Disability Benefits (3:30 – 4:30 p.m.), 1 Hour CLE
Hester Honda, Esq., Law Office of Hester Honda

Download the flyer for more information or register online.

Register before October 26 to receive discounted pricing!

Upcoming Events

LA County Alumni Mixer
April 17, 2014 5:30pm-7:00pm

Getting a Jump Start on Success in Law School
April 26, 2014 12:00pm-2:00pm

Class of 2014 Commencement
May 17, 2014 10:00am-12:00pm